Wie zijn wij?

Carrosserie Sterkendries is een erkend autoschadeherstelbedrijf dat alle merken personen- en bestelwagens herstelt voor particulieren, verzekeraars, dealer- en autobedrijven. Wij gaan voor kwaliteit voor onze klanten.

about_us

Carrosserie Sterkendries bestaat reeds 45 jaar en werd in 2012 overgenomen door Garage Vanderveken uit Dilsen.

Carrosserie Sterkendries

U kunt rechtstreeks bij ons terecht voor herstelling van alle schade ten gevolge van een ongeval, groot of klein. Wij herstellen alle merken en zijn erkend hersteller voor de meeste verzekeringsmaatschappijen. Dit is niet onbelangrijk gezien sommige verzekeringsmaatschappijen een korting op de vrijstelling geven wanneer u bij een erkend hersteller uw wagen laat herstellen. Wij handelen voor de klant trouwens het volledige dossier af. Dus geen rompslomp voor de klant!

Ons bureel maakt gebruik van digitale foto’s voor foto-expertise, informex en e-mail opvolging, wat de verwerking en afhandeling van uw dossier vlot en accuraat laat verlopen.

Wij dragen ook verschillende kwaliteitslabels (Eurogarant, Febelcar) zodat u de garantie heeft dat uw wagen in alle veiligheid terug in het verkeer komt.